Siivousliike Tuija Karlsson Oy Espoosta

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Siivousliikkeemme on perustettu syksyllä 1997. Yritystä pyörittää omistaja Tuija Karlsson, jolla on laaja ja pitkä työkokemus erilaisista siivousalan työtehtävistä.

Ennen yrityksen perustamista Karlsson työskenteli eri siivousalan tehtävissä, ensin kerroshoitajana ja myöhemmin esimiestehtävissä hotellissa. Tämän jälkeen useita vuosia vierähti porrassiivouksen parissa. Yksi vuosi meni myös Yleisradion toimitiloissa siivouksen työnjohtajana.

Yrityksemme kulmakivet

Tuija Karlsson Oy:n toiminta lähtee missiosta puhtauteen sekä hyvään ja huolelliseen palveluun.

Arvomme

Siivousliikkeemme arvot voidaan kiteyttää huolellisuuteen ja täsmällisyyteen. Teemme aina siivoukset loppuun kokonaisvaltaisesti ja sovitussa aikataulussa.

Tutustu palveluvalikoimaamme!

Missiomme

Yrityksemme tehtävä on olla luotettava, huolellinen ja ensiluokkainen siivousliike. Tuija Karlsson tekee siivoustyötä myös itse ja pitää näin osaltaan henkilökohtaisesti huolta siivoustöiden huippulaadusta. Työntekijämme ovat luotettavia siivousalan ammattilaisia.

Visiomme

Siivousliikkeemme on hyvin työllistetty ja meillä on rutkasti vakioasiakkaita. Tulevaisuuden visiomme on pitää nykyiset asiakkaamme enemmän kuin tyytyväisenä – jatkaa täsmällisyyttä ja huolellisuutta, joihin asiakkaamme ovat vuosien varrella tottuneet. Totta kai myös uudet asiakkaat ovat aina tervetulleita tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!